vad är the look?

THE LOOK är plattformen som kopplar ihop dig med dina kunder online och tar tillbaka försäljningen till salongen. Vi hjälper dig som äger en skönhetssalong eller hyr en stol på en salong att sälja produkter till dina kunder på nätet. Varje gång en av dina kunder handlar får du en viss procent av köpet i form av bonuskrediter. Du får 20% i bonus per såld produkt och 10% per Dyson stylingverktyg. Bonusen kan du sedan handla för, ur hela vårt sortiment på HeadBrands

Vi står för lager och logistik – du står för expertisen!

vad är the look?

THE LOOK är plattformen som kopplar ihop dig med dina kunder online och tar tillbaka försäljningen till salongen. Vi hjälper dig som äger en skönhetssalong eller hyr en stol på en salong att sälja produkter till dina kunder på nätet. Varje gång en av dina kunder handlar får du en viss procent av köpet i bonuskrediter. Du får 20% i bonus per såld produkt och 10% per Dyson stylingverktyg. Bonusen kan du sedan använda att handla till salongen för.

Vi står för lager och logistik – du står för expertisen!

ÖPPNA UPP DIN SALONG ONLINE.

Att komma igång med THE LOOK är hur enkelt som helst!

1. ANSÖK OM MEDLEMSKAP

Fyll i formuläret och skicka in din ansökan. Vi kontaktar dig så fort salongen är verifierad.

 

2. BÖRJA SÄLJA ONLINE

När du är medlem kan du börja sälja produkter direkt. Vi hjälper dig på traven med marknadsföringsmaterial som du hittar på ditt konto.

3. THAT’S IT!

Ganska enkelt va? Att ansöka och gå med i THE LOOK är helt GRATIS och du binder dig inte till något.

ÖPPNA UPP DIN SALONG ONLINE.

Att komma igång med THE LOOK är hur enkelt som helst!

1. ANSÖK OM MEDLEMSKAP.

Fyll i formuläret och skicka in din ansökan. Vi kontaktar dig så fort salongen är verifierad.

2. BÖRJA SÄLJA ONLINE.

När du är medlem kan du börja sälja produkter direkt. Vi hjälper dig på traven med marknadsföringsmaterial som du hittar på ditt konto.

3. THAT’S IT!

Ganska enkelt va? Att ansöka och gå med i THE LOOK är helt GRATIS och du binder dig inte till något.

registrera din salong

DETTA KAN DU GÖRA MED THE LOOK.

DETTA KAN DU GÖRA MED THE LOOK.

DETTA KAN DU GÖRA MED THE LOOK.

EN DEL AV HEADBRANDS.

THE LOOK är en del av HeadBrands – Nordens största frisörgrossist. Det innebär att hela HeadBrands portfolio ligger till grund för THE LOOK med exklusiva varumärken och ett ständigt växande sortiment. 

HeadBrands vill att frisörer skall kunna handla produkter styckvis med en fri blandning av välkända varumärken, under dygnets alla timmar och till bra priser. Fritt. Enkelt. Tryggt. Nu kommer ännu fler att kunna ta del av valfriheten som HeadBrands erbjuder i och med en satsning på stylister. Det innebär i sin tur ett ännu större sortiment med fokus på bland annat hudvård, smink och andra skönhetsprodukter.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR.

Komma igång

Hur kommer jag igång med THE LOOK?

Du börjar med att skicka in en ansökan om att bli medlem. Därefter granskas din ansökan. När den är godkänd får du ett mail med information om hur du kommer igång med ditt konto.

Kostar det något att gå med?

Inte en krona! THE LOOK är gratis och du binder inte upp dig på något avtal. Du väljer själv hur mycket du vill sälja och marknadsföra THE LOOK i din verksamhet.

Bonus och rabatter

Vad ingår i mitt konto?

När du registrerar din salong får du tillgång till ett salongkonto där du kan följa din försäljningsstatistik, se din bonus, se när dina kunder har lagt beställningar, ladda ner marknadsmaterial och mycket mer. Du hittar även din unika länk som du delar med dina kunder för att få bonus.

Hur får jag bonus?

Så fort en kund handlar via din unika länk eller använder din unika rabattkod i kassan, får du 20% i bonus på köpta produkter. Dyson stylingverktyg ger 10% bonus. Bonusen kan du sedan använda när du köper förnödenheter till din salong på HeadBrands.

När får jag min bonus?

THE LOOK betalar ut bonus så fort ett köp är genomfört. Det innebär en liten fördröjning mellan när köpet som kunden gör och när du får din bonus, eftersom vi måste säkerställa att kundens betalning har gått igenom.

Hur påverkas min bonus av returer?

Om en kund returnerar en produkt som har köpts via din unika länk eller rabattkupong kommer de bonuspoängen dras av från din intjänade bonus.

Hur länge gäller min bonus?

Din bonus nollställs varje år, 30 juni.

Får mina kunder rabatt? Och hur funkar det?

Ja, när dina kunder använder och handlar via din unika länk får de alltid rabatt med minst 15%. De kan också få en engångsrabatt om du väljer att dela din unika rabattkod. Kunden använder då den i kassan när de checkar ut.

Logistik

Hur levereras kundens beställning?

När en kund lägger en beställning kan de välja att få den skickad till närmsta utlämningsställe, eller att få den levererad direkt hem till dörren.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är mellan 1-3 arbetsdagar. Beställningar som görs innan klockan 14, skickas samma dag. Vi skickar alla varor med Postnord. 

Behöver jag tänkta på något gällande logistiken?

Nix pix! Vi tar hand om allt. Beställningar, fakturering, lagerhållning, packning, leverans och returer. Du kan bara luta dig tillbaka och se hur din bonus växer.

Marknadsföring

Hur vet kunden att min verksamhet är kopplad till THE LOOK?

När din ansökan är godkänd får du tillgång till ett salongkonto. Där kan du ladda ner marknadsmaterial som du antingen kan skriva ut och visa upp på salongen, eller som du kan dela digitalt i dina sociala medie-kanaler eller på din hemsida.

Vad erbjuder ni för tryckt marknadsmaterial?

Du kan ladda ner en flyer med din unika länk och QR-kod som du kan visa upp på din salong. När kunden använder länken eller skannar QR-koden, och börjar shoppa, får de automatiskt 15% rabatt på utvalda märken.

Du kan också beställa klistermärken som du kan sätta upp i salongen, på speglar eller vid kassan, med info om THE LOOK.

Vad erbjuder ni för digitalt marknadsmaterial?

Du får tillgång till bildserier som förklarar THE LOOK till dina kunder. Dessa kan du publicera på din verksamhets Facebooksida eller Instagram. Om du har en hemsida har vi också gjort banners i olika storlekar som du kan lägga in. Dessa länkar du sedan till din unika länk, som du hittar på ditt salongkonto.

HAR DU ANDRA FUNDERINGAR?

Du är alltid välkommen att kontakta oss för mer information om medlemskap.

E-postadress:

info@thelook.se

Öppettider:

Måndag – Fredag: 08:00 – 16:00

Lördag – Söndag: Stängt